CONSTRUIM CĂMINUL FAMILIEI TALE!

Experiența IdealEv constă în producția de case prefabricate, spitale, școli, containere pentru birouri și locuințe, precum și structuri din oțel. Compania își servește cu succes clienții în toată lumea de mai bine de 20 de ani.

Personalul tehnic și administrativ, care lucrează pentru satisfacerea clienților, oferă soluții rapide și de calitate, în conformitate cu nevoile clienților.

Compania acordă o importanță deosebită studiilor de cercetare, dezvoltare și vede calitatea ca pe o măsură standard, produce urmând cele mai noi tehnologii, cu o marjă de eroare zero.

Casa prefabricată reprezintă o modalitate sigură și modernă de a-ți construi căminul visurilor tale într-un timp foarte scurt și cu costuri minime.

Produsele noastre pot fi modificate și adaptate cerințelor fiecărui client, atât din punctul de vedere al funcționalității, cât și al designului.

Sistemul folosit în fabricarea caselor este o noutate pe piața din România, iar prețurile practicate nu pot fi egalate cu niciuna dintre opțiunile disponibile pe piață datorită tehnicilor eficiente și avansate de proiectare.

Te invităm să descoperi produsele noastre și să ne contactezi pentru orice informații suplimentare.